Katru nedēļu, darba dienās, mūsu pavāri sagatavo īpašo pusdienu ēdienkarti. Šī ir iespēja izbaudīt ikdienas pusdienu pārtraukumu, baudot restorāna klases ēdienu. Ēdienkartē atrodami gan veģetārie, gan gaļas ēdieni.

 

Zupa

Skābeņu zupa ar grauzdētu speķi, plaučola, ķiploku krēms

Uzkoda

Brusketa ar tomātu salsu, kazas siers, rukola

Pamatēdiens

Cūkgaļas cepetis ar ceptu burkānu biezeni, garšaugu krējuma mērce

vai

Pasta, četru veidu sieri, plūmju tomāti

Deserts

Biezpiena friti ar ābolu - smiltsērkšķu zapti, dzērvenes


Divi ēdieni = €5.00

Trīs ēdieni = €6.50


*Piedāvājums spēkā darba dienās no plkst. 11:00 – 14:00