Katru nedēļu, darba dienās, mūsu pavāri sagatavo īpašo pusdienu ēdienkarti. Šī ir iespēja izbaudīt ikdienas pusdienu pārtraukumu, baudot restorāna klases ēdienu. Ēdienkartē atrodami gan veģetārie, gan gaļas ēdieni.

 

Zupa

Fritētas gailenes, dedzināts kabacis, garšaugu eļļa

Uzkoda

Gaileņu krēmzupa, kazas siers, saldskābmaizes friti

Pamatēdiens

Cepta baltā zivs, gaileņu sviests, batātes, tomātu salsa

vai

Ceptas gailenes, pērļu grūbas, topinambūrs, zaļumu sviests

Deserts

Eton mess, dzērvenes, rieksti, citrusu krēms


Divi ēdieni = €5.00

Trīs ēdieni = €6.50


*Piedāvājums spēkā darba dienās no plkst. 11:00 – 14:00