Katru nedēļu, darba dienās, mūsu pavāri sagatavo īpašo pusdienu ēdienkarti. Šī ir iespēja izbaudīt ikdienas pusdienu pārtraukumu, baudot restorāna klases ēdienu. Ēdienkartē atrodami gan veģetārie, gan gaļas ēdieni.

 

Zupa

Aukstā biešu zupa ar vārītu olu un zaļumiem

Uzkoda

Lapu salāti ar apelsīniem, zilo sieru un valriekstiem

Pamatēdiens

Cepta menca alus mīklā ar grilētiem dārzeņiem un baltvīna mērci

vai

Pērļu grūbas ar kamambēra sieru un spinātiem

Deserts

Biezpiena sacepums ar jāņogu ķīseli


Divi ēdieni = €5.00

Trīs ēdieni = €6.50


*Piedāvājums spēkā darba dienās no plkst. 11:00 – 14:00